Aktuálny stav financovania podnikateľských potrieb slovenských podnikov - Škriniar, Pavel, 1979-
Rast ekonomiky SR a dopyt po úveroch. Zadlženie nefinančných podnikov, úvery k HDP. Zmena sadzieb a podmienok. Záujem o zahraničné úvery. Podiel zahraničných úverov na celkových úveroch nefinančným podnikom.