Optimalizácia sieťových grafov pomocou genetických algoritmov - Filanová, Jana, 1967-
V príspevku je podrobne rozobraný jeden z návrhov na efektívnu optimalizáciu procesných máp pomocou genetických algoritmov. Príspevok prezentuje jeden z výstupov projektu s názvom Nové trendy v modelovaní podnikových procesov a optimalizácia procesných máp v podnikoch. Genetický algoritmus ako najvyužívanejší evolučný optimalizačný algoritmus.