China - V4 FDI Relations - a Slovak Perspective - Dudáš, Tomáš, 1976-
Tok PZI medzi V4 a Čínou 1993 - 2012. Globálna pozícia SR a Číny z pohľadu odlivu PZI. Investičné podniky vo vzťahu SR - Čína. Budúcnosť vzťahov, odhadovaný objem toku PZI a identifikácia najsľubnejších investičných sektorov na Slovensku.