Outsourcing podnikových procesov - Kubričanová, Elena
Teoretické vymedzenie outsourcingu. Outsourcing ako manažérsky nástroj. Výhody a nevýhody outsourcingu. Potenciálne riziká outsourcingu. Klasifikácia outsourcingu. Proces outsourcingu. Outsourcing na Slovensku.