Výskum vplyvu faktorov determinujúcich finančnú štruktúru slovenských MSP - Kalusová, Lenka, 1987-
Faktory determinujúce finančnú štruktúru podnikov. Výsledky výskumu uskutočneného v malých a stredných podnikoch pôsobiacich na Slovensku. Zhrnutie výsledkov v oblasti vplyvu externých faktorov na finančnú štruktúru MSP. Zhrnutie výsledkov v oblasti vplyvu interných faktorov na finančnú štruktúru MSP.