Social Policy and Issues of Social Services for Seniors - Alexy, Július, 1926-2024
Socioekonomický prístup k tvorbe sociálnych programov na princípoch sociálnej solidarity, systematickej podriadenosti a spravodlivosti. Uznanie aspektov ľudských etických hodnôt, kreatívneho života a vzájomného spolunažívania. Program sociálneho rozvoja. Hodnoty, životný štýl a záujmy. Zameranie na sociálne služby pre seniorov na Slovensku.