Difference Equations in Life Insurance Mathematics - Sakálová, Katarína, 1955-
Rovnica linárneho rozdielu. Poradie rovníc rozdielu. Rozdielnosť k-teho a n-tého poradia a princíp superpozície. Jednoduchá, zložená a superzložená rovnica rozdielu.