Crop Insurance Innovation in Slovak Agriculture - Pinda, Ľudovít, 1958-
Poistenie úrody v slovenskom poľnohospodárstve na CAT dlhopisy ako alternatívy k tradičnému zaisteniu. Všeobecný koncept katastrofického dlhopisu, ktorého výplata je viazaná na výskyt poistnej udalosti v podobe prírodnej katastrofy.