<The> Use of Cloud Computing in European Enterprises - Magyaricsová, Monika
Možnosti Cloud pre generovanie nových obchodných modelov a podpora trvalo udržateľných konkurenčných výhod. Využívanie služieb cloud-based v krajinách strednej a východnej Európy.