Functions and competences of personnel marketing and personnel management in the company - Szarková, Miroslava, 1951-
Subjekt personálneho marketingu a manažmentu z pohľadu konkurenčných vzťahov. Slovenské podniky a ich povedomie o funkciách a kompetenciách v personálnom marketingu a manažmente podniku.