Účtovné zásady aplikované pri oceňovaní v súlade s US GAAP - Bednárová, Beáta
Koncepty koncepčného rámca US GAAP. Charakteristika a analýza účtovných zásad, ktoré obsahuje Koncepčný rámec US GAAP a ktoré sa aplikujú pri oceňovaní počas účtovného obdobia a ku dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka.