Riadenie pracovného kapitálu v podnikoch na Slovensku - Divincová, Alexandra
Vymedzenie pojmu pracovný kapitál. Praktické poznatky vyplývajúce z výskumu a prehľad o fungovaní riadenia pracovného kapitálu medzi slovenskými podnikmi. Prínosy riadenia pracovného kapitálu. Spôsoby merania efektívnosti riadenia zložiek pracovného kapitálu.