Prezentácia peňažných tokov v účtovnej závierke podnikateľov od vzniku SRpo súčasnosť - Sklenka, Miloš
Analýza historického vývoja zostavovania prehľadu peňažných tokov od jeho začiatkov po súčasnosť.