Ausztria és Szlovákia a megújuló energiaforrások tükrében - Dobai Korcsmáros, Enikő
Význam obnoviteľných zdrojov energie. Budúcnosť solárnej energie. Veterná energia. Význam vodných elektrární a ich vplyv na prostredie. Geotermálna energia. Bioenergia - biomasa. Využitie obnoviteľných zdrojov energie v Rakúsku v porovnaní so Slovenskom.