Occupational safety and health in the field of personnel audit - Matkovčíková, Natália, 1982-
Vyhodnotenie, predchádzanie a eliminácia rizika na pracovnom prostredí. Osobnostné vlastnosti zamestnancov. Systém manažmentu bezpečnosti na pracovisku. Priority bezpečnosti podľa Agentúry pre bezpečnosť a zdravie na pracovisku.