Problémy vývoja príjmovej stratifikácie na Slovensku - Pauhofová, Iveta
Makroekonomický rámec formovania dôchodkov slovenského obyvateľstva. Príjmová stratifikácia populácie v období 2005-2013. Národný pohľad na stratifikáciu príjmov obyvateľstva. Regionálny pohľad na stratifikáciu príjmov obyvateľstva. Vybrané aspekty chudoby v regiónoch SR.