Irregularities in accounting for provision in Slovakia - Tumpach, Miloš, 1970-
Postavenie a význam rezerv v účtovníctve slovenských podnikov. Účtovné zobrazenie rezerv podľa účtovnej legislatívy v SR a jeho vzťah k relevantnosti účtovných informácií.