Využitie event marketingu v komunikačnom mixe - Jóri, Vladimír, 1972-
Pozitívne výsledky uplatňovania event marketingu v marketingovom komunikačnom mixe firiem. Event marketing sa považuje za komunikačný nástroj so silným emocionálnym nábojom. Jeho popularita rastie na celom svete a je považovaný za strategický a merateľný nástroj. V súčasnosti zaujíma vedúce postavenie v marketingovej stratégii mnohých značiek. Marketing zážitkový.