New skills to support job creation - Skaličanová, Barbora
Potreba neustáleho zvyšovania pracovných schopností. Kvalifikovaná pracovná sila ako základný predpoklad konkurencieschopnej, udržateľnej a inovatívnej ekonomiky v súlade so stratégiou Európa 2020. Digitálna a mediálna gramotnosť ako zásadné sociálne a komunikačné schopnosti.