Cash flow hedge accounting according to IAS 391 - Šlosárová, Anna
Finančné riziko ako riziko spojené s internými a externými zmenami vo vzťahu k účtovnej jednotke. Deriváty ako nástroj na zmierňovanie finančného rizika podľa IAS. Príklad zabezpečenia peňažných tokov z derivátov cenných papierov.