Zelená ekonomika v súčinnosti s prírodou - Šabíková, Ingrid
Strategické priority s cieľom dosahovania ekonomického rastu v súčinnosti s ekológiou. Multikriteriálna analýza, zohľadňuje nepriame efekty v podobe environmentálnych a sociálnych aspektov.