Automatický prepočet sumy starobného dôchodku pracujúcemu dôchodcovi Sociálnou poisťovňou od 1.1.2015 - Strýčková, Jolana
Automatický prepočet dôchodku - zmeny účinné od 1. januára 2015 vykonané poslednou novelou ZSP. Zúčtovanie spätne doplácanej dávky starobného dôchodku s predtým vyplatenou dávkou sociálneho poistenia. Praktické príklady.