Absolventi verzus zamestnanci s praxou - Záležáková, Eliška
Výhody a nevýhody v prijímaní absolventov a zamestnancov s dlhšou praxou. Disproporcie medzi mladými a staršími zamestnancami v podniku, podniková klíma a vzťahy medzi zamestnancami.