Porovnanie daňovo-odvodového zaťaženia zamestnanec - živnostník - Paliderová, Martina
Informácie o odvodoch a daniach z miezd zamestnancov a z príjmov živnostníka. Na štyroch modelových príkladoch je porovnané daňové a odvodové zaťaženie zamestnanca a jeho zamestnávateľa a živnostníka.