Teoretické vymedzenie primárnych súvislostí podnikateľského prostredia - Dobai Korcsmáros, Enikő
Teoretické vymedzenie podnikateľského prostredia a jeho merateľnosti prostredníctvom hodnotiacich indexu jeho kvality.