Stravovanie zamestnancov - Strählová, Jarmila
Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť stravovanie. Príspevok zamestnávateľa na stravovanie. Výdavky na stravovanie zamestnanca. Daňové hľadisko príspevku na stravovanie zamestnanca. Vybrané prípady stravovania zamestnancov. Poskytnutie stravných lístkov (stravovacích poukážok) spätne.