Bohuš Hlavatý, generálny riaditeľ TMR: Sami si nevystačíme - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s generálnym riaditeľom najväčšieho subjektu cestovného ruchu v strednej Európe, Tatry mountains resort, a. s. Príprava na zimnú sezónu. Investície do lyžovania a doplnkových služieb. Akvizície v zahraničí. Skúmanie štandardov kvality. Spolupráca v rámci OOCR. Vysoká DPH. Hľadanie možných riešení.