Dosah regulácie na rozhodovanie o bankových operáciách - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Aktívne a pasívne operácie banky. Hodnotiace aspekty kvality aktív. Bankový kapitál v kontexte regulácie. Výsledky testovania bankových aktív v eurozóne. Jednotný mechanizmus dohľadu v eurozóne.