Environmentálne aspekty ako súčasť stratégií firiem v súčasnom konkurenčnom prostredí (z pohľadu logistiky) - Furdová, Lucia, 1984-
Vybrané stratégie z pohľadu logistiky, ktoré zohrávajú významnú úlohu zameranú na environmentálne požiadavky a ich podpory trvalo udržateľného rozvoja.