Perspectives of Financial Intermediation and Financial Consultancy in the Insurance Market - Majtánová, Anna
Teoretická definícia ekonomických kategórií potrebných v poistnej praxi. Komparatívna analýza legálnych pravidiel poskytovania finančného sprostredkovania a konzultácie v ČR a SR - výhody a nevýhody v aplikácii.