Spätné materiálové toky v reverznej logistike - Marečková, Zuzana
Vývoj, súčasný stav a perspektívy rozvoja reverznej logistiky. Príspevok rozoberá tiež problematiku spätných materiálových tokov v logistike s podrobnejším zameraním sa na spätné materiálové toky odpadov.