K vybraným faktorom znalostnej ekonomiky v kontexte Stratégie 2020 - Muchová, Eva, 1961-
Koncept znalostnej ekonomiky. Teoretické východiská konkurencieschopnosti. Faktory formovania znalostnej ekonomiky. Pozícia SR v oblasti inovácií, vedy a výskumu. Celkové výdavky na výskum a vývoj v SR (1994-2013). Celkové výdavky na vedu a výskum na obyvateľa v krajinách EÚ. Celkové výdavky na vedu a výskum (% z HDP).