Podstata riadenia nákladov - Moravčíková, Elena, 1967-
Pyramída cieľov organizácie. Účtovníctvo finančné, manažérske a náklady. Klasifikácia nákladov. Systém účtovania nákladov a jeho vzťah k subjektom. Členenie nákladov, metódy kalkulovania s nákladmi.