Využití individuálního vzdělávacího plánu v práci učitele - Šauerová, Markéta
Individuálny vzdelávací plán (IVP) ako záväzný pracovný materiál slúžiaci tým, ktorí sa podieľajú na výchove a vzdelávaní integrovaného žiaka. Efektívna funkcia edukačného procesu pri IVP a spolupráca rodičov a učiteľov.