Stratégia konkurencieschopnosti v Európskej únii - Gonda, Vladimír
Znalostná ekonomika a jej hybné sily. Lisabonská stratégia a budovanie znalostnej ekonomiky. Lisabonský proces a Slovensko. Hodnotenie výkonu krajín EÚ v jednotlivých oblastiach Lisabonskej stratégie. Stratégia Európa 2020 - päť hlavných cieľov. Stratégia 2020 a Slovensko. Stratégia Európa 2020 verzus Lisabonská stratégia. Vybrané otázky inteligentného rastu v kontexte stratégie Európa 2020.