Environmental accounting and the FADN as a basis of model for detecting the material flow cost accounting - Kouřilová, Jindřiška
Kvalita výstupov účtovania finančných operácií v podniku a riziko nepresných údajov. Kreatívne účtovníctvo a účtovné podvody. Evidencia materiálu vo forme environmentálnych nákladov a odpadov. Model využíva finančné, energetické aj legistatívne aspekty evidencie účtovníctva. Aplikácia v reálnych podmienkach dvoch podnikov.