Factors of the attractiveness of Slovak wine market and their influence on the Czech wine export to Slovakia - Kučerová, Renata
Porovnanie legislatívy pre vinársky priemysel SR a ČR. Kúpna sila obyvateľstva a domáca spotreba. Lacný import zo zahraničia do SR. Príležitosti a hrozby pre českých exportérov vín.