Metodika hodnotenia inovácií udržateľnej spotreby a výroby v podniku - Rakovská, Júlia, 1972-
Skúmanie možností inovácií udržateľnej spotreby a výroby výberom vhodných dobrovoľných nástrojov v tejto oblasti a návrhom konkrétnych opatrení súvisiacich s využitím navrhnutých nástrojov, ktoré by znížili negatívny dopad podniku na životné prostredie a zároveň by podniku priniesli pozitívny ekonomický efekt.