Účinná ochrana proti nebezpečí požáru - Janata, Jiří
Požiarne nebezpečenstvo v štátoch strednej Európy a vysoká frekvencia požiarov patrí medzi dominantné hrozby. Riadenie a eliminácia nebezpečných rizík. Požiare a poistné udalosti. Periodická inšpekcia a protipožiarna ochrana.