Manažment logistiky v podmienkach Print on-demand - Šíp, Roman
Analýza súčasného stavu a vývoj v tlačových médiách. Print on-demand – výzva pre logistiku. Internetový obchod. Distribúcia v ponímaní internetového predaja.