Impact of the European Energy Policy on the Competitiveness of Slovak Economy in Post-crisis Period - Baláž, Peter
Konvergencia energetickej bezpečnosti a medzinárodnej pozície na globálnom trhu. Komparácia vybraných ekonomických ukazovateľov. Nedostatočná konvergencia energetických politík EÚ a jej členských štátov. Štruktúra spotreby energií a intenzita importu v EÚ. Analýza konkurencieschopnosti na príklade Nemecka.