Teoretické prístupy k definovaniu manažérskej kompetentnosti - Skorková, Zuzana, 1979-
Základné teoretické pohľady na pojem kompetencia a kompetentnosť. Manažérska kompetentnosť z pohľadu histórie a súčasnosti. Kľúčová (korporátna) kompetencia.