Inefficient Corporate Taxation and Hidden Taxes in Slovakia - Geško, Martin
Relevantné makroekonomické kritérium pre zdaňovanie korporátneho zisku. Daňové bremeno a daňová incidencia. Daň zo zisku korporácie ako súčasť štátneho rozpočtu. Vývoj príjmu z dane zo zisku korporácie na Slovensku 1995-2012.