<The> Influence of Education and of Other Factors on the Level of Digital Literacy - Kokles, Mojmír
Užívateľsky akceptované modely TAM (Technology acceptance model 1-3) a UTATUT (Unified theory of acceptance and use of technology). Subjektívny dojem užitočnosti a ľahkosť použitia systému ako hlavné parametre modelov. Meranie úrovne rozvoja IKT indexmi ICT access - prístup, ICT use - využitie a ICT skills - zručnosti. Úroveň digitálneho vzdelania individuálnych skupín podľa vybraných faktorov.