Možnosti implementácie e-learningu do procesu vzdelávania dospelých - Potisková, Ingrid
Zavedenie e-learningu. Vzdelávanie dospelých. Nevyhnutnosť vzdelávania vzhľadom na vznik nových pracovných činností. Výhody e-learningu.