Nové koeficienty na výpočet podielu vyššieho územného celku na výnose dane od 1. januára 2015 - Brindzová, Zuzana
Zmena rozpočtového určenia dane z motorových vozidiel zákonom o dani z motorových vozidiel si vyžiadala kompenzáciu výpadku príjmov predmetnej dane v rozpočtoch samosprávnych krajov prostredníctvom zvýšenia ich podielu na výnose dane z príjmu fyzických osôb.