Možnosti uplatnenia odpočítateľnej položky na manželku v roku 2014 ako aj v roku 2015 - Kušnírová, Jana, 1977-
Uplatnenie troch nezdaniteľných častí základu dane (NČZD), na daňovníka, na manželku a v podobe dobrovoľných zaplatených príspevkov na starobné dôchodkové sporenie.