Zamestnanec dosahujúci vedľajšie príjmy popri zamestnaní a vysporiadanie jeho daňovej povinnosti za rok 2014 - Kušnírová, Jana, 1977-
Povinnosť zamestnanca, ktorý popri svojom hlavnom pracovnom pomere dosiahne aj iný typ príjmu. Vysporiadanie si daňovej povinnosti podaním daňového priznania.