Význam predmetu "Psychohygiena v práci učiteľa" v príprave študentov učiteľstva odborných ekonomických predmetov - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Identifikácia faktorov a zdrojov stresu v učiteľskom povolaní. Spôsoby efektívneho vzdelávania vo výučbe na vysokej škole a adaptácia na celkové sociálne a životné prostredie.