Rizikový kapitál ako forma financovania z pohľadu islamského financovania - Strižencová, Michaela
Rizikový kapitál ako jedna z alternatívnych foriem financovania určený predovšetkým pre malé a stredné podniky so značným rastovým potenciálom. Fondy rizikového kapitálu v islamskom financovaní. Mudaraba. Musharaka.